Affärsidé

Vår affärsidé är enkel – ”Affärsresor med personlig service som möter Dina behov…”

Genom att vara specialiserade inom affärsresor kan vi erbjuda våra kunder unik service och möta resenärernas individuella behov.

Reseproducenterna AB är sedan 1992 en privatägd, fristående, affärsresebyrå med verksamhet på Vikdalsvägen 50 i Nacka Strand.

Målsättning

Vår målsättning är att erbjuda dig som affärsresenärer den allra bästa service. Det gör vi genom att vara en komplett affärsresebyrå med kompetent, erfaren och lyhörd personal.

Alla våra medarbetare har hög kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen. Med långvariga och goda relationer med flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor världen över har vi exklusiv kunskap. Då vi är en liten organisation kan vi vara flexibla och fatta snabba beslut för att på bästa sätt möta våra kunders krav.

Kvalitet & Säkerhet

Vi arbetar med bokningsystemet Amadeus som är ett av marknadens ledande bokningsystem. Amadeus hanterar bland annat kund och resenärsprofiler, kö- och bevakningsrutiner, aktivering och redovisning av elektroniska flygbiljetter och andra resedokument, samt all kontakt med respektive flygbolags bokningssystem.

Vårt bokningssystem är säkrat från intrång, och naturligtvis har vi den senaste tekniken vad gäller både hård- och mjukvara.


Företagsinformation

Reseproducenterna i Stockholm AB
Vikdalsvägen 50
131 52 Nacka Strand
Sweden

Registreringsår: 1990
Organisationsnummer: 556388-8105